Rödspätta med rotfrukter i ugn

 

4 port

4 bitar rödspättefiléer

1 dl mjöl

2 dl ströbröd

2 krm salt

1 krm vitpeppar

2 ägg


Gör så här:

Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar.

Torka filéerna torra med lite papper. Vänd dem i mjölet runt om.

Knäck äggen och vispa ihop i en skål. Vänd fisken i ägget.

Lägg upp ströbröd på en tallrik och vänd filéerna runt om i ströbrödet.

Värm en stekpanna och tillsätt olja eller smör.

Stek filéerna på medelvärme i 4-5 minuter på varje sida. De ska få färg och bli genomstekta.

 

Servera tex med ugnsrostade rotfrukter.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0