Torsk i ugn med ärtpesto

4 port
600 g torsk
150 gram aubergine
3 dl grädde/matlagningsgrädde
200 gram philadelphiaost
3 msk grönsaksond
2 msk fiskfond
2 dl gröna ärtor
1 dl solrosfrön
1 st vitlöksklyfta
½ dl riven parmesanost
1 dl olivolja
salt & peppar
1 dl solrosfrön
1 st vitlöksklyfta
½ dl riven parmesanost
1 dl olivolja
salt & peppar
Gör så här:
Lägg den tinade fisken i en ugnsfast form, salta och peppra. Blanda samman grädde, philadelphiaost och fond och häll över fisken. Skala auberginen och dela i bitar, strö över fisken och ställ in i ugnen 225 grader i ca 20-30 min.
Gör under tiden ärtpeston genom att mixa, ärtor, solrosfrön, vitlök, parmesan och olivolja.

Kommentarer
Trackback