Torsk i ugn med ärtpesto

 
4 port
600 g torsk
150 gram aubergine
3 dl grädde/matlagningsgrädde
200 gram philadelphiaost
3 msk grönsaksond
2 msk fiskfond
2 dl gröna ärtor
1 dl solrosfrön
1 st vitlöksklyfta
½ dl riven parmesanost
1 dl olivolja
salt & peppar
 

Gör så här:

Lägg den tinade fisken i en ugnsfast form, salta och peppra. Blanda samman grädde, philadelphiaost och fond och häll över fisken. Skala auberginen och dela i bitar, strö över fisken och ställ in i ugnen 225 grader i ca 20-30 min.
Gör under tiden ärtpeston genom att mixa, ärtor, solrosfrön, vitlök, parmesan och olivolja.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0