Rödspätta och ljummen matvetesallad med rödbetor

 
4 port
4 st rödspättefileer
1 st citroner
6 st stora rödbetor
2,5 dl matvete
3 dl vatten
1 st grönsaksbuljong
olivolja
timjan
salt och peppar

Gör så här:

Skala och dela rödbetorna i mindre bitar och koka i saltat vatten tills de är mjuka (ca 10 min).
Koka matvetet enligt anvisningen på paketet och ha i en grönsaksbuljong.
Salta och peppra fisken och stek i olja ca 3 min på vardera sida.
Blanda samman matvete, rödbetor, lite olivolja, timjan och saften av 1 citron.
Servera med citronskiva och yoghurt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0