plommonsylt
Grönsakswok med pepparkorv och kantareller
4 port
3 st starkt kryddade korvar (tex chorizo)
2 st kycklingfiléer
300 g grönsakswok mix
3 dl kantareller
½ zucchini
3 st morötter
1 msk olivolja
3 msk kycklingfond
1 st grönsaksbuljong
1 dl vatten
½ dl riven ingefära
chillipeppar
paprikakrydda
salt och peppar
 

Gör så här:

Skär kycklingen i strimlor och bryn i olivoljan i en wokpanna eller i en vanlig stekpanna tills kycklingen är nästan genomstekt. Tillsätt korven, zucchini, morötterna och kantarellerna, fräs i några minuter till.
 
Tillsätt wok mixen, buljongen och vattnet och låt puttra ihop (grönsakerna ska fortfarande vara knapriga).
Ha till sist i ingefäran och kryddorna och låt puttra ytterligare i några minuter.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress